Archief

In het Archief vindt u eerder gepubliceerde artikelen terug die hun actuele waarde hebben verloren maar nog steeds kunnen bijdragen aan de beeldvorming en standpunten van bezoekers van de website als ook aan die van de Stichting WMR. Na de start van de nieuwe website is het archief nog nauwelijks gevuld. Hier zullen op termijn zowel oude als nieuw gearchiveerde artikelen aan worden toegevoegd.

Dr. J. (Han) Runhaar (69 jaar), Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Archiefdatum: 22-3-2024

Deze Koninklijke Onderscheiding ontving hij tijdens de lintjesregen in Rhenen op 26 april 2023. De promotie tot Ridder ontvangt iemand als je naast je langdurige vrijwilligerswerk in je woonplaats ook een autoriteit bent in je beroepsmatige werk of activiteiten hebt gedaan die de regionale grenzen overschrijden.